Heijastinnauha + pyöräkori



Pyörän rämässäni ei ole kunnon heijastimia. Suunnittelin, että voisin pyöränkoriin kiinnittää vaikka kaikki vanhat heijastimet. Sitten huomasin, että naapurilla oli ollut ihan sama idea, tai ehkäpä se idea tuli tiedostamatta juuri naapurilta. No, en mä sitten kehdannut kopioda niin suoraan.

Idea muhikin monta kuukautta, kunnes keksin, että voisinhan heijastinnauhalla pujotella koriin jonkin kuvion. Askartelukaupasta ostin 20 m hintaan 3 €, vaikka se 1,5 € 10 m  olisi hyvin riittänytkin. Luulin, että mulla olisi ollut valmiina jo heijastinnauhaa, mutta vaikka kaikista paikoista katsoin, oli se hävinnyt taivaan tuuliin. Mahdollisesti olen antanut sen eteenpäin jossain vaiheessa.


Pyöräkorin ruudukko on timantinmuotoista, mikä asetti haastetta. Kuvion piti myös olla sellainen, että sen voi pujotella yhtenäisenä nauhana. En löytänyt näillä kriteereillä mitään, mikä olisi täysin miellyttänyt. Kokeilin mm. kreikkalaista juoksevaa koiraa, mutta en pitänyt. Lopulta tyydyin vain improvisoimaan.  Lopputuloksena muutama poukkoileva tähdenlento. Tästä vaikean teki se, että periaatteessa, kuvio olisi voinut olla millainen tahansa. Näitä pitäisi tehdä monta, jotta syntyisi käsitys siitä, mikä on toteutettavissa ja mikä näyttää korissa hyvältä. Luulen, että joku arkielämän Picasso saisi näin tehtyä todella hienoa jälkeä... No sitä odotellessa :)





Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit